Stichting OSO-Rotterdam

Stichting OSO-Rotterdam is het overlegplatform van de Rotterdamse afdelingen van de ouderenorganisaties KBO, PCOB, R.O.B. en NOOM.

Informatie

Huis klaar voor de toekomst?

Is uw huis klaar voor uw toekomst? Vrijwel iedereen wil lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Maar is uw woning wel geschikt om oud in te worden? Dat vroegen we de Nederlandse senioren in het onderzoek  Langer zelfstand thuiswonen, in opdracht van KBO-PCOB uitgevoerd door het Nationaal Seniorenpanel. De belangrijkste conclusie: de meeste mensen tot 74 jaar zijn daar nog helemaal niet mee bezig.

Lees meer

Twee toekomst testen

Ook als u nog vitaal en fit bent kan het geen kwaad om eens met een kritisch oog rond te kijken of er aanpassingen nodig zijn. En hoe zit het met uw buurt? Maak eens een wandeling in uw buurt en kijk welke voorzieningen binnen handbereik liggen als u hulpmiddelen nodig heeft.

NIeuwsgierig doe de test.

Wat mist u zonder internet?

Internet is steeds belangrijker. Om zelfstandig te blijven, om in contact te blijven met de wereld om je heen en om geld te besparen. In tijden van dalende koopkracht is het prettig om in aanmerking te komen voor koopjes en kortingen.

Wat mist u nog meer zonder internet?