Stichting OSO-Rotterdam

Stichting OSO-Rotterdam is het overlegplatform van de Rotterdamse afdelingen van de ouderenorganisaties KBO, PCOB, R.O.B. en NOOM.

Praat vandaag over morgen

Om het gesprek over later te stimuleren heeft het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) de campagne gelanceerd ‘Praat vandaag over morgen’. ‘Het lijkt misschien nog ver weg, maar wie straks ook vol van het leven wil blijven genieten, praat vandaag over morgen. Bijvoorbeeld over wat je voor elkaar kunt doen als er later zorg nodig is, of het huis waar je nu woont nog bij je past en hoe je fit blijft. Wat vind jij belangrijk voor later? Begin op tijd het gesprek.’, verklaart het ministerie.

In de nieuwsbrief van Beter Oud kunt u lezen hoe u zo’n gesprek kunt beginnen. Voor handige tips en informatie kunt u klikken op deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *