Stichting OSO-Rotterdam

Stichting OSO-Rotterdam is het overlegplatform van de Rotterdamse afdelingen van de ouderenorganisaties KBO, PCOB, R.O.B. en NOOM.

Seniorenwoning? Niets voor mij, ik ben nog jong

Vooroordelen genoeg. Wij dagen u uit om eens te komen kijken en te zien of uw vooroordelen bevestigd worden !!

Heeft u al nagedacht wat u zou willen in en om uw woning in de toekomst? Veel mensen schuiven dit onderwerp vooruit totdat de tijd ineens verstreken is en dan blijkt dat er op de korte termijn geen oplossingen zijn. Voor de een is het belangrijk dat er openbaar vervoer op loopafstand is. Voor een ander is het misschien belangrijk dat de dagelijkse boodschappen in de buurt te kopen zijn. Of misschien vindt u een groene omgeving prettig om te wonen. Moet de woning aangepast worden omdat uw gezondheid wat afneemt? Dan is het handig als de woning daarvoor al is voorbereid.

Zoveel mensen zoveel wensen daarom organiseert Wonen in Rotterdam op dinsdag 6 september in verschillende complexen in de wijk Ommoord een kijkmiddag. De kijkmiddag begint om 13:00 uur en duurt tot 16:00 uur

Er zijn vier verschillende woongebouwen te bekijken. Elk met verschillende woningtypen en prijscategorie├źn. De woningen zijn niet direct beschikbaar maar geven een goed beeld van wat wonen in een seniorencomplex inhoudt. Het is volledig vrijblijvend. Meer informatie vindt u op de website van Wonen in Rotterdam

Neemt u de uitdaging aan?

Kijkmiddag 6 september 2022 Ommoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *