Stichting OSO-Rotterdam

Stichting OSO-Rotterdam is het overlegplatform van de Rotterdamse afdelingen van de ouderenorganisaties KBO, PCOB, R.O.B. en NOOM.

Ouderenbeleid van politieke partijen

Het ouderenbeleid van de politieke partijen staat bij ons op de eerste plaats. Wat zijn de plannen voor de toekomst voor de ouderen? Plannen zijn mooi maar wij willen ook graag weten welke uitvoering er aan die plannen wordt gegeven. Wij geven advies aan de politiek maar willen daar natuurlijk ook iets voor terug zien.

Om een vinger aan de pols te houden hebben we 15 punten opgesteld die volgens ons belangrijk zijn voor de ouderen. Deze punten hebben we getoetst aan de verkiezingsprogramma. Dit hebben we in een schema gezet waarbij we kleurcodes hebben gebruikt. Rood als er helemaal niet aan het punt voldaan wordt. Oranje is gebruikt om aan te geven dat er goede bedoelingen zijn. Groen is als het helemaal voldoet.

U kunt de stellingen lezen in onze STEMWIJZER SENIOREN.

 

 

 

2 thoughts on “Ouderenbeleid van politieke partijen”

  1. Dat kan. We hebben als stichting OSO-Rotterdam de partijprogramma’s vergeleken met de 15 punten die, naar ons inzien, belangrijk zijn voor het ouderenbeleid in Rotterdam en hier een waarde aan toegekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *