Stichting OSO-Rotterdam

Stichting OSO-Rotterdam is het overlegplatform van de Rotterdamse afdelingen van de ouderenorganisaties KBO, PCOB, R.O.B. en NOOM.

Politiek forum 4 februari 2022

Stichting OSO-Rotterdam organiseert op 4 februari 2022 een politiek forum. Dit zal plaatsvinden in de Burgerzaal van het stadhuis. De deelnemende politieke partijen zullen hun ideeën over het Rotterdamse ouderenbeleid met u delen. Ze zullen ook uitleggen hoe ze dit willen realiseren. U, als Rotterdamse burger, kunt direct vragen stellen aan de politieke leiders.

De zaal gaat open om 13.30 uur. Het forum begint om 14.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Hierna is er nog een half uur de gelegenheid met de diverse personen van de politieke partijen c.q. lijsttrekkers van gedachten te wisselen onder het genot van glaasje of frisdrankje.


De capaciteit van de Burgerzaal is beperkt en om dit debat bij te wonen moet u zich:

  • Houden aan de coronaregels, zoals de CoronaCheck en een mondkapje
  • Aanmelden per e-mail bij de stichting OSO-Rotterdam via info@osorotterdam.nl
  • Telefonisch aanmelden bij stichting OSO-Rotterdam via telefoonnummer 06-20873516
  • Schriftelijk of telefonisch melden bij uw ouderenbond