Stichting OSO-Rotterdam

Stichting OSO-Rotterdam is het overlegplatform van de Rotterdamse afdelingen van de ouderenorganisaties KBO, PCOB, R.O.B. en NOOM.

Reactie rapport “Broze bedoelingen”

Wij vinden dat het rapport vooral gericht is  op haalbaarheid van ambities en verwachtingen van het beleid.  Talentenbenutting en vrijwilligerswerk gesteld dat ouderen daar geen behoefte aan hebben en zelfs niet willen. Wij denken dat de huidige praktijk (Covid periode) dat wel heeft logenstraft.

Stichting OSO-Rotterdam heeft een aantal kritische opmerkingen gemaakt. Onze volledige reactie kunt u lezen in het document Rekenkamer rapport “Broze bedoelingen”

Wij vinden dat het rapport vooral gericht is  op haalbaarheid van ambities en verwachtingen van het beleid.  Talentenbenutting en vrijwilligerswerk gesteld dat ouderen daar geen behoefte aan hebben en zelfs niet willen. Wij denken dat de huidige praktijk (Covid periode) dat wel heeft logenstraft.

Stichting OSO-Rotterdam heeft een aantal kritische opmerkingen gemaakt. Onze volledige reactie kunt u lezen in het document Rekenkamer rapport “Broze bedoelingen”