Stichting OSO-Rotterdam maakt zich sterk

Stichting OSO-Rotterdam maakt zich al jaren sterk voor de problematiek van het zogenoemde zorg gat. Dit gat is ontstaan door deenorme bezuinigingen zijn geweest waardoor heel veel verpleegtehuizen gesloten zijn. Financieel is dit een succes maar sociaal gezien een absolute ramp want wat als langer thuis wonen niet meer gaat. Er zijn al veel woorden over dit onderwerp gesproken maar de daden blijven nog steeds achter. Wij hebben dan ook besloten om alle informatie die voorhanden is te bundelen en dit samen met mogelijke oplossingen aan te bieden aan alle instanties die hiermee te maken hebben zoals de politiek, de woningbouwverenigingen, de projectontwikkelaars, enzovoort. Dit duidelijke signaal zou moeten leiden tot een vruchtbare samenwerking die zichtbare resultaten heeft.